Καταχώρηση στο μεγαλύτερης κυκλοφορίας τεχνικό περιοδικό στην Ελλάδα , ΕΚ Ελληνικές Κατασκευές . έκδοση Μαρτίου.

Ο εθνικός φορέας διοργάνωσης Εκθέσεων ΔΕΘ – HELEXPO Α.Ε. , επέλεξε την εταιρεία μας για την αντικατάσταση των παλαιών Λεβητοστασίων καύσης πετρελαίου, με νέα  καύσης Φυσικού Αερίου και τεχνολογίας συμπύκνωσης inverter ισχύος 500 KW.

Η επιλογή και η εμπιστοσύνη που επέδειξε ο εθνικός μας φορέας  ΔΕΘ – HELEXPO Α.Ε.  στην εταιρεία μας  , αποτελεί την καλύτερη

απόδειξη , για τη συνέχιση της πολιτικής μας για άρτια τεχνικά έργα. 

Ενδοδαπέδια Θερμαντικά Σώματα

Θερμαντικό σώμα δαπέδου ΡΚ

Τα θερμαντικά σώματα PK τοποθετούνται μέσα στο δάπεδο και είναι ιδανικά για εγκατάσταση σε σημεία όπου υπάρχουν πολύ μεγάλες θερμικές απώλειες και δεν είναι δυνατό να τοποθετηθούν άλλου είδους θερμαντικά σώματα, όπως μπροστά από μεγάλα υαλοστάσια και ανοίγματα.Οι σχάρες του PK είναι διαθέσιμες σε πολλά χρώματα και υλικά και συνδυάζονται εύκολα σε οποιοδήποτε δάπεδο. Ο έξυπνος σχεδιασμός των σχαρών καθιστά πολύ εύκολο τον καθαρισμό των σωμάτων.

Θερμαντικό σώμα δαπέδου με ανεμιστήρα ΡΚVT

Στην περίπτωση που απαιτείται μια πιο δυνατή πηγή θέρμανσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί το θερμαντικό σώμα δαπέδου με ανεμιστήρα PKVT.

Ο ανεμιστήρας του PKVT ενισχύει τη θερμική απόδοση του εναλλάκτη, και καθιστά το θερμαντικό σώμα ικανό ακόμα και για τις πιο ακραίες και δύσκολες περιπτώσεις θέρμανσης.

Χρησιμοποιώντας τους κατάλληλους αυτοματισμούς, η ταχύτητα του ανεμιστήρα μπορεί να ρυθμίζεται αυτόματα σύμφωνα με τη θερμοκρασία του χώρου.

Κλιματιστικο σώμα δαπέδου ΡΚVTi

Το κλιματιστικό σώμα PKVTi είναι ιδανικό για χώρους με μεγάλα υαλοστάσια και ανοίγματα, προσφέροντας υψηλή θερμική απόδοση το χειμώνα και φυσική αίσθηση δροσιάς το καλοκαίρι.

Οι σημαντικές αλλαγές στον εναλλάκτη, η ποιότητα των κατασκευαστικών μερών (ανοξείδωτο ατσάλι) και ο ειδικά διαμορφωμένος εσωτερικός ανεμιστήρας, αποτελούν την εγγύηση της υψηλής απόδοσης και μεγάλης διάρκειας ζωής του PKVTi καθιστώντας το μοναδικό στο είδος του.

Το PKVTi μπορεί να λειτουργήσει είτε σε συνδυασμό με μια αντλία θερμότητας για ψύξη-θέρμανση, είτε σε συνδυασμό λέβητα-ψύκτη.

 

Σχάρες PM για PK, PKVT και PKVTi

Οι σχάρες PM χρησιμοποιούνται σαν κάλυμμα για το PK, PKVT και PKVTi, όπως επίσης και σαν κάλυμμα σε ειδικές κατασκευές από γυψοσανίδα ή άλλο υλικό μέσα στις οποίες έχει τοποθετηθεί ο εναλλάκτης OR.

Διατίθενται σε διάφορες ποιότητες ξύλου και αλουμινίου προσδίδοντας ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα. 

Γωνία RD για PK, PKVT

Η γωνία RD χρησιμοποιείται προαιρετικά για την γωνιακή ένωση δυο σωμάτων PK ή PKVT. Το σετ περιλαμβάνει τη γωνιακή σκάφη μαζί με την ανάλογη σχάρα που έχει επιλεχθεί.

Η γωνία RD παρέχεται σαν παρελκόμενο και δεν περιλαμβάνει εναλλάκτη.

Εφαρμογές: