Καταχώρηση στο μεγαλύτερης κυκλοφορίας τεχνικό περιοδικό στην Ελλάδα , ΕΚ Ελληνικές Κατασκευές . έκδοση Μαρτίου.

Ο εθνικός φορέας διοργάνωσης Εκθέσεων ΔΕΘ – HELEXPO Α.Ε. , επέλεξε την εταιρεία μας για την αντικατάσταση των παλαιών Λεβητοστασίων καύσης πετρελαίου, με νέα  καύσης Φυσικού Αερίου και τεχνολογίας συμπύκνωσης inverter ισχύος 500 KW.

Η επιλογή και η εμπιστοσύνη που επέδειξε ο εθνικός μας φορέας  ΔΕΘ – HELEXPO Α.Ε.  στην εταιρεία μας  , αποτελεί την καλύτερη

απόδειξη , για τη συνέχιση της πολιτικής μας για άρτια τεχνικά έργα. 

Πισίνες με μοναδική τεχνογνωσία και μεράκι

Οι πισίνες από BETON της Παναγούλιας Π. Στέφανος & Συνεργάτες  έχουν όλα τα πλεονεκτήματα της κλασικής κατασκευής όπως βαριά και γερή δομή, μεγάλη διάρκεια ζωής, αντισεισμικότητα, καλή κυκλοφορία νερού.

Σε αυτά έχουμε προσθέσει την τέλεια στεγανότητα, τη μεγάλη ποικιλία σε τελειώματα όπως βαφή, πλακάκι, ψηφίδα, χαλαζιακά κονιάματα, Βοτσαλωτά, παραλία, βραχάκια κ.λ.π. και τη μεγάλη ταχύτητα κατασκευής πισίνας μέσα σε 20 ημέρες.

Τα υλικά στεγανοποίησης  που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι αποκλειστικά του οίκου PENETRON διασφαλίζοντας έτσι την στεγανή και χωρίς διαρροές κατασκευή .

Οι πισίνες από BETON της Παναγούλιας Π. Στέφανος & Συνεργάτες  μελετώνται και κατασκευάζονται σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική νομοθεσία (εγκεκριμένη Στατική μελέτη από τις Ελληνικές Πολεοδομικές Αρχές και εγκεκριμένη ηλεκτρομηχανολογική μελέτη ανακυκλοφορίας και φίλτρανσης νερού σύμφωνα με τις διατάξεις της Διεύθυνσης Υγιεινής).