Καταχώρηση στο μεγαλύτερης κυκλοφορίας τεχνικό περιοδικό στην Ελλάδα , ΕΚ Ελληνικές Κατασκευές . έκδοση Μαρτίου.

Ο εθνικός φορέας διοργάνωσης Εκθέσεων ΔΕΘ – HELEXPO Α.Ε. , επέλεξε την εταιρεία μας για την αντικατάσταση των παλαιών Λεβητοστασίων καύσης πετρελαίου, με νέα  καύσης Φυσικού Αερίου και τεχνολογίας συμπύκνωσης inverter ισχύος 500 KW.

Η επιλογή και η εμπιστοσύνη που επέδειξε ο εθνικός μας φορέας  ΔΕΘ – HELEXPO Α.Ε.  στην εταιρεία μας  , αποτελεί την καλύτερη

απόδειξη , για τη συνέχιση της πολιτικής μας για άρτια τεχνικά έργα. 

Πλεονεκτήματα και επιλογές υλικών πισίνας

Το βασικό πλεονέκτημα των πισίνων που κατασκευάζει η εταιρεία μας είναι ο νέος συναρμολογούμενος ξυλότυπος αλουμινίου ο οποίος μας δίνει τη δυνατότητα να μειώνουμε στο μισό το χρόνο κατασκευής της σκυροδέτησης αλλά και να διασφαλίζουμε την κατασκευή μίας πραγματικής πισίνας από ΒΕΤΟΝ .

Έτσι διαλέγετε εσείς το πώς θα επενδύσετε την επιφάνεια της πισίνας σας: με βαφή, πλακάκι, ψηφίδα, χαλαζιακά κονιάματα, βοτσαλωτά, παραλία, βραχάκια κ.λ.π.

Οι πισίνες από BETON της Παναγούλιας Π. Στέφανος & Συνεργάτες  είναι σχεδιασμένες να σας προσφέρουν μεγάλη γκάμα εναλλακτικών δυνατοτήτων: σκάλες, γωνιακά καθίσματα, υδρομασάζ, σύστημα αντίθετης κολύμβησης για άσκηση σε μικρό χώρο, πλατύσκαλα και μπαρ μέσα στο νερό, ιδανικά για θαλασσοθεραπεία, υποβρύχιους φωτισμούς και ενσωματωμένα μέσα στην κατασκευή συστήματα σκουπίσματος και καθαρισμού.Για τον  εξοπλισμό της πισίνας η Panagoulias Group επιλέγει  προϊόντα της IML Ιταλίας.