Καταχώρηση στο μεγαλύτερης κυκλοφορίας τεχνικό περιοδικό στην Ελλάδα , ΕΚ Ελληνικές Κατασκευές . έκδοση Μαρτίου.

Ο εθνικός φορέας διοργάνωσης Εκθέσεων ΔΕΘ – HELEXPO Α.Ε. , επέλεξε την εταιρεία μας για την αντικατάσταση των παλαιών Λεβητοστασίων καύσης πετρελαίου, με νέα  καύσης Φυσικού Αερίου και τεχνολογίας συμπύκνωσης inverter ισχύος 500 KW.

Η επιλογή και η εμπιστοσύνη που επέδειξε ο εθνικός μας φορέας  ΔΕΘ – HELEXPO Α.Ε.  στην εταιρεία μας  , αποτελεί την καλύτερη

απόδειξη , για τη συνέχιση της πολιτικής μας για άρτια τεχνικά έργα. 

Spa θεραπευτικές ιδιότητες

Οι θεραπείες Spa συνδράμουν στη χαλάρωση και ξεκούραση του οργανισμού, ανακουφίζοντας από χρόνιους πόνους ,ενοχλήσεις και κούραση. Βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, ενεργοποιούν το μεταβολισμό, το ανοσοποιητικό σύστημα και συνδράμουν στην αποσυμφόρηση του σώματος από οιδήματα και κατακρατήσεις.Η επιδερμίδα ενυδατώνεται βαθιά, θρέφεται, αναδομείται και αποκτά βελτιωμένη υφή και όψη. Οι ειδικές θεραπείες αντιμετωπίζουν τη χαλάρωση & την κυτταρίτιδα και συσφίγγουν αποτελεσματικά το σώμα.

Τα θεραπευτικά προγράμματα επιφέρουν βελτίωση σε προβλήματα πονοκεφάλων, αυχενικού, ψύξης, μυϊκών πόνων και πόνων αρθρώσεων. 

Οι θεραπείες Spa επομένως έχουν τη δυναμική να αναβαθμίσουν την ποιότητα της υγείας και της γενικότερης κατάστασης του οργανισμού για να μπορούμε να απολαμβάνουμε μια ζωή γεμάτη ενέργεια, ευεξία και δύναμη.

Εξάλλου η λέξη SPA σημαίνει στα λατινικά SANITAS PER AQUA (υγεία μέσω του νερού). Αυτό το γνώριζε ο Ιπποκράτης, ο οποίος είναι ο πρώτος που χρησιμοποίησε το νερό για να θεραπεύει ασθενείς. Στην Κω σήμερα υπάρχει ακόμη ο χώρος που ξάπλωναν οι ασθενείς του για θαλασσοθεραπεία