Καταχώρηση στο μεγαλύτερης κυκλοφορίας τεχνικό περιοδικό στην Ελλάδα , ΕΚ Ελληνικές Κατασκευές . έκδοση Μαρτίου.

Ο εθνικός φορέας διοργάνωσης Εκθέσεων ΔΕΘ – HELEXPO Α.Ε. , επέλεξε την εταιρεία μας για την αντικατάσταση των παλαιών Λεβητοστασίων καύσης πετρελαίου, με νέα  καύσης Φυσικού Αερίου και τεχνολογίας συμπύκνωσης inverter ισχύος 500 KW.

Η επιλογή και η εμπιστοσύνη που επέδειξε ο εθνικός μας φορέας  ΔΕΘ – HELEXPO Α.Ε.  στην εταιρεία μας  , αποτελεί την καλύτερη

απόδειξη , για τη συνέχιση της πολιτικής μας για άρτια τεχνικά έργα. 

Τα οφέλη της Sauna

Κατά την διάρκεια της παραμονής μας στην Σάουνα το αίμα κυκλοφορεί πιο γρήγορα, ελευθερώνει το διοξείδιο του άνθρακα και τα αιμοσφαίρια εμπλουτίζονται με καινούριο οξυγόνο έχοντας ως αποτέλεσμα να διεγείρουν τη δραστηριότητα του καρδιακού μυ.

Είναι γνωστή η ευεργετική ιδιότητα της Σάουνα η οποία μας χαρίζει μία γενική χαλάρωση και ξαναδίνει ευεξία στις αρτηρίες και ελαστικότητα στην επιδερμίδα μας.

Η εφίδρωση εγγυάται την ταχεία μείωση των τοξινών, ανακουφίζοντας την εργασία του συκωτιού και των νεφρών, εξισορροπώντας τον μεταβολισμό.

Η Σάουνα δεν είναι ένα φάρμακο με δευτερεύουσες βλαβερές επιδράσεις. Είναι μία μέθοδος χαλάρωσης εξ’ ολοκλήρου φυσική και ιδιαιτέρως ευχάριστη, που επιτρέπει στον χρήστη να ξανακερδίσει την φυσική του αρμονία. Eίναι ένας τρόπος χαλάρωσης από την ένταση της σύγχρονης ζωής, καθώς ο στεγνός αέρας, μία πλούσια εφίδρωση, η έντονη ζέστη και το κρύο ντους είναι στοιχεία που μας προξενούν ένα ευχάριστο συναίσθημα φυσικής και ψυχικής χαλάρωσης.