Καταχώρηση στο μεγαλύτερης κυκλοφορίας τεχνικό περιοδικό στην Ελλάδα , ΕΚ Ελληνικές Κατασκευές . έκδοση Μαρτίου.

Ο εθνικός φορέας διοργάνωσης Εκθέσεων ΔΕΘ – HELEXPO Α.Ε. , επέλεξε την εταιρεία μας για την αντικατάσταση των παλαιών Λεβητοστασίων καύσης πετρελαίου, με νέα  καύσης Φυσικού Αερίου και τεχνολογίας συμπύκνωσης inverter ισχύος 500 KW.

Η επιλογή και η εμπιστοσύνη που επέδειξε ο εθνικός μας φορέας  ΔΕΘ – HELEXPO Α.Ε.  στην εταιρεία μας  , αποτελεί την καλύτερη

απόδειξη , για τη συνέχιση της πολιτικής μας για άρτια τεχνικά έργα. 

ΣΥΣΤΗΜΑ floorKLIMA

Εξαιρετική Θέρμανση το χειμώνα…
Ευχάριστη ψύξη για το καλοκαίρι…
Καθαρός αέρας όλο το χρόνο…

 

Λίγα λόγια για το σύστημα μας:

Η ιδιαίτερη ευαισθησία σε οικολογικά θέματα και η αύξηση του ενεργειακού κόστους οδήγησε τα τελευταία χρόνια πολλές χώρες στην Ευρώπης σε μια ισχυρή μείωση της κατανάλωσης σε θερμική και ψυκτική ενέργεια.
Αυτό επιτεύχθηκε με την χρήση σύγχρονων συστημάτων θερμομόνωσης τα οποία μείωσαν δραστικά τις θερμικές απώλειες των κτιρίων.

Το σπίτι χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας καθιερώθηκε έτσι ως standard  σε συνδυασμό πάντα με την χρήση μοντέρνων και πρωτοποριακών συστημάτων καύσης χαμηλών θερμοκρασιών.
 

Το μεγαλύτερο κομμάτι στο θέμα των συνολικών θερμικών απωλειών ενός σπιτιού καταλαμβάνει όπως και πρώτα το τμήμα του ελεύθερου αερισμού (άνοιγμα παραθύρων) , διότι δυστυχώς μέχρι σήμερα τα συστήματα ελεγχόμενου μηχανικού αερισμού είναι σπάνια και εφαρμόζονται με αργούς ρυθμούς.
 

Ο φρέσκος αέρας και η συνεχής εναλλαγή φρέσκου αέρα αποτελούν όμως προϋπόθεση όσον αφορά την καλή υγεία και την θερμική άνεση των ανθρώπων που διαμένουν ή εργάζονται σε έναν κλειστό χώρο. Για τον λόγο αυτό διαπιστώνεται μία έντονη και ανοδική τάση για την χρήση ελεγχόμενων συστημάτων αερισμού με συστήματα ανάκτησης θερμότητας σε συνδυασμό με την εφαρμογή επιδαπέδιων ή επίτοιχων συστημάτων θέρμανσης που ως γνωστό λειτουργούν με χαμηλές θερμοκρασίες προσαγωγής.
 

Δεν υπάρχει όμως αμφιβολία ότι η εφαρμογή των συστημάτων αερισμού και ιδιαίτερα αυτών του κλιματισμού αποτελούν ακριβές τεχνικές λύσεις και αυτό για πολύ διαφορετικές αιτίες:

  1. Είναι πάντα ειδικές κατασκευές.
  2. Κάθε κτίριο είναι ιδιαίτερο συνεπώς, απαιτεί έξτρα μελέτη.
  3. Το κόστος αυτοματισμού και ελέγχου είναι υψηλό.

Ακριβώς εδώ βρίσκονται τα ισχυρά πλεονεκτήματα του συστήματος  floor KLIMA:

  • Το floor KLIMA  ως πρότυπο σύστημα θέρμανσης & ψύξης δαπέδου  αποτελείται από αρίστης ποιότητας τυποποιημένα τμήματα που έχουν αναπτυχθεί με επιστημονικά πρωτοποριακό τρόπο ώστε να συνδυάζονται άριστα μεταξύ τους.

Το floor KLIMA  πληρεί και συνδυάζει περισσότερες λειτουργίας διότι το σύστημα  είναι ταυτόχρονα:

  • θέρμανση δαπέδου χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, δροσισμός  δαπέδου , ψύξη από το δάπεδο , αερισμός με ανάκτηση θερμότητας.

Σχετικά με το κόστος και την δυσκολία κατασκευής διαφέρει ελαφρά μόνο από μία κλασσική θέρμανσης δαπέδου ενώ ο αερισμός και ο κλιματισμός όταν αυτά ζητηθούν επί πρόσθετα προσαρμόζονται εύκολα ως standard τμήματα στο παραπάνω σύστημα.

Η εταιρεία μας αναπτύσσει, εγκαθιστά και εμπορεύεται ολοκληρωμένα συστήματα θέρμανσης δαπέδου τα οποία σε συνδυασμό με συστήματα αερισμού εγγυώνται ένα υγιεινό περιβάλλον ελεύθερο από αλλεργιογόνες ουσίες με την μέγιστη θερμική άνεση και εξοικονόμηση ενέργειας. Το υψηλό επίπεδο ποιότητας και το απόλυτο Service αποτελούν την βάση της φιλοσοφίας της εταιρείας:

  • Αναπτύσσουμε συστήματα τα οποία εκμεταλλεύονται ιδανικά τις υπάρχουσες πηγές θερμότητας και προστατεύουν το περιβάλλον. 

  • Εγγυόμαστε για το ιδανικό κλίμα και την καλύτερη θερμική άνεση στην οικία ή στον χώρο εργασίας σας. 

  • Οι πελάτες μας υποστηρίζονται ολοκληρωμένα,ξεκινώντας από την μελέτη και τον σχεδιασμό και την τελική παραλαβή του έργου.

Διαβάστε περισσότερα...